ABOUT THIS BLOG

I shall post videos, graphs, news stories, and other material there. We shall use some of this material in class, and you may review the rest at your convenience. You will all receive invitations to post to the blog. (Please let me know if you do not get such an invitation.) I encourage you to use the blog in these ways:
To post questions or comments about the readings before we discuss them in class;
To follow up on class discussions with additional comments or questions.
To post relevant news items or videos.

There are only two major limitations: no coarse language, and no derogatory comments about people at the Claremont Colleges.


Search This Blog

Monday, February 25, 2013

Random Comments on Writing and Analysis

REVISED, 2/26

Writing
Analysis
  • Use the term platform only to refer to a formal statement of positions by a party organization.
  • There is no such thing as "the" Tea Party.  It is a loose term referring to an even looser set of individuals and organizations with diverse and often conflicting opinions.
  • Strategy and tactics mean different things.


1 comment:

Kati Quỳnh said...

Chúng tôi chuyên nhận order đồ nhậtchuyển hàng từ nhật về việt nam với cước phí thấp nhất trên thị trường hiện nay, với nhiều lợi ích và ưu đã sẽ mang lại những điều thuận lợi nhất cho quý khách hàng.

Quá trình gửi hàng từ nhật về việt nam mất bao lâu là điều mà nhiều người tiêu dùng quan tâm để có thể canh thời gian chính xác chuyến hàng của mình. Các mặt hàng điện tử nhật bản được nhiều người Việt ưa thích, hơn nữa những trang phục thời trang của Nhật vẫn rất được ưa chuộng, đặc biệt zara nhật là một trong những thương hiệu thời trang được nhiều người sử dụng. Hướng dẫn cách mua hàng trên amazon nhật đơn giản, mua hàng nhanh chóng tại Fado.
Bạn đang tìm kiếm một công ty vận chuyển hàng hóa trung quốc vậy hãy đến ngay với chúng tôi để nhận được những dịch vụ vận chuyển tốt nhất trên thị trường. Sở hữu được làn da trắng là điều mà nhiều chị em phụ nữ mơ ước, hướng dẫn một số cách Cách làm trắng da tự nhiên chắc chắn sẽ là một bài viết hữu ích dành cho nhiều chị em.

Blog Archive